Kabler fra KabelX.dk

YouSee Ready

Alle produkter i denne kategori er YouSee Ready/Stofa Godkendt produkter, hvilket betyder at det er testet at de opretholder en hvis kvalitet så de kan bruges til YouSee & Stofa. Kravene for at blive certificeret er sat af YouSee og stofa, og de er ekstremt høje, det er nemlig nogen af de højeste krav der bliver stillet i hele Europa. Derfor kan man med sikkerhed sige at YouSee og Stofa godkendte kabler ikke kommer til at skuffe dig og du vil få kvalitet i høj sæde. Når vi så oveni købet tilbyder produkterne til en fornuftig pris, så må der her være tale om en rigtig win-win situation.

Mere information om YouSee Ready

Kablerne er produceret af Sinox og producenten selv står inde for at kabler i alle tre serier (Connectech by Sinox, Sinox Plus samt Sinox Premium) kan leve op til selv de mest krævende Høj Frekvens bånd, dette er også afspejlet i at kablerne er blevet godkendt til YouSee og Stofa.

For at opsummere så skal du klart vælge YouSee godkendte kabler når du er på jagt efter nyt antenne kabel. Også selvom du måske hverken har YouSee eller Stofa. For du vil selvfølgelig også få glæde af denne ekstra høje kvalitet hvad enten om du har fælles antenne, egen loft antenne eller sågar indendørs antenne. Når der er tale om antennekabler er chancen for støj fra andre apparater nemlig ekstra stor. Ved antennekabler er muligheden for tab af signal ved dårlig produceret kabler også større. Der skal nemlig ikke ret meget til før end du risikere at få sne på skærmen eller i værste fald sort skærm.

Derfor er vores råd til dig at købe færdig samlet antenne kabel i god kvalitet med guldbelagte stik og ekstra "kappe" ( isolering / afskærmning ) omkring kablet for at sikre at du ikke taber hverken signalets styrke eller kvalitet. Så du er sikker på når du juleaften skal disney show, eller nytårsaften kan se 70års fødselsdag. Eller for den sags skyld den vigtige fodbold kamp, Le Manns eller formel 1. You name it - Det er træls at skulle se på sne eller sort skærm.

 

Når kun det bedste er godt nok til dig! Få det mest optimale ud af dit YouSee/Stofa kabel tv signal. Køb produkter der er godkendt til formålet.