Kabler fra KabelX.dk

Vores kunder giver os 5 stjerner

Vi går meget op i god kundeservice og vi bestræber os på at behandle vores kunder ordentligt, og det bliver heldigvis afspejlet i vores kunde bedømmelser. Vores kunder giver os gode tilbagemeldinger hvilket har resulteret i at vi har en score på 9.5 ud af 10 mulige. Det er vi selv ret stolte af :)

Her er et udklip af kunde anmeldelser 

PERFEKT!!!!!!

Onsdag isidste uge bestilte jeg 4stk tilbehør til mit gopro kamera og allerede dagen efter havde jeg tingene... det er utrolig nemt at handle her og i har nogle gode priser man kan være med på... det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer 😊😊😊😊

      givet af Dennis Bovbjerg

Super service !!

Fantastisk service. Bestilling, levering og mail kontakt ved forkert bestilt kabel var helt til UG! Returnering og penge tilbage fungerede perfekt .
Kan til enhver tid anbefale dem!

      givet af Lars Sinding

En positiv oplevelse

Jeg ringede for nylig til KabelX fordi jeg havde spørgsmål vedr. et produkt, og jeg blev betjent af en meget venlig og kompetent medarbejder. Trods min henvendelse kom i sidste øjeblik - jeg skulle bruge en gave til min kæreste, sol havde fødselsdag dagen efter - sørgede medarbejderen for hurtigt at pakke det produkt jeg ville have så det kunne komme med dagen GLS vogn, som allerede var ankommet. Min pakke var klar til afhentning den følgende formiddag. God service!

      givet af Sofie Roikjer fra Dragør

Service udover det forventelige!

Kan kun anbefale KabelX.dk Havde lavet en tastefejl ved bestilling, så fik aldrig en bekræftelse. Ringede og fik fat i Nicolai, som på ingen tid fik genskabt ordren OG sendt varerne samme dag. Mit spamfilter fangede i øvrigt nogle af mailsene fra dem, men det opdagede de også og sendte dem igen i en anden form. Ifht returnering af en af varerne, så var der heller ingen problemer.
Returseddel sendt som aftalt, og tilbageførsel dagen efter jeg sendte varen.

      givet af Jan Vestergaard

Fremragende!

Efter at været blevet brændt af af en anden leverandør på et GoPro kamera, måtte jeg jo finde et andet firma. På pricerunner stod der at KabelX kunne levere et GoPro kamera på 1-5 dage, så de fik muligheden. Den mulighed levede de bestemt op til! Det ankom dagen efter som aftalt. Der var desværre en fejlbehæftning ved kameraet da jeg modtog det, så Nicolai fra KabelX ville have det sendt retur til KabelX, for så at sende det retur til importøren. Da jeg modtog en Returseddel til GLS var den allerede udfyldt, så det eneste jeg skulle gøre, var at aflevere pakken ved nærmeste GLS-pakkeshop. Da jeg i dag (kl.19:31) skrev for at få en update, svarede Nicolai (De har altså lukket på denne tid...) straks tilbage at det var afsendt dags dato og at jeg bure modtage det dagen efter :-) Der er fuld tillid til firmaet herfra! Og credits til Nicolai!

      givet af Danny Greensten Rosted fra Kalundborg

Service i verdens klasse

Jeg har oplevet bøvl med at få optimalt signal, kontakter Kabel x, der har solgt mig antennen, jeg benytter, for rådgivning, og får lov at retunere/ombytte min antenne selvom der ikke var fejl på den. Kort efter jeg har modtaget den nye, bliver jeg ringet op af Kabel x, for Nikolai vil lige høre, om alt nu er som det skal være. Det er det ikke, vi tale om årsagen, og Nikolai tilbyder at kontakte min tv udbyder for at lokalisere fejlen, han ringer tilbage, og vi finder i fællesskab en mulig løsning - som nu er afprøvet og har gjort mit signal markant bedre.
Det kalder jeg f..... god service.

Jeg har lyst til at handle hos Kabel x igen og anbefale Kabel x til andre.

      givet af Lea Egholm fra Randers

     FREMRAGENDE

KabelX på TrustPilot