Kabler fra KabelX.dk

Telefoni

Her på siden har vi samlet alle vores kabler, der har med telefoni at gøre. Alle vores produkter her på siden er af højeste kvalitet, og du vil derfor ikke blive skuffet, når du får leveret dine produkter hurtigt i hele Danmark.

Mere information om Telefoni

Selvom flere og flere går over til mobiltelefoni, er der stadig rigtigt mange, der gerne vil have en fastnettelefon i hjemmet. Det er både billigere at bruge fastnettelefon, den ligger ofte bedre i hånden, du får et meget bedre signal og så er kvaliteten generelt også højere, i forhold til de fleste mobiltelefoner. De fleste moderne smartphone producenter ligger langt større vægt på CPU, kamera og features, end på selve telefoni-delen, men for rigtigt mange er telefon-delen altså stadig en bærende funktion i deres mobilTELEFON.

Det er kun meget få (og små) virksomheder, der ikke gør brug af fastnettelefoni - Der er simpelthen ikke de samme tools og services til rådighed på smartphones, som der er på en god kvalitets fastnettelefon.

Hvis du køber ind som virksomhed her på KabelX, og skal købe en større ordre, skal du ikke bekymre dig for, hvad der skulle ske, hvis det ikke var den rigtige løsning for Jer alligevel. Hos KabelX har vi nemelig hele 14 dages returret, så I nemt kan sende produkterne tilbage. Dette gælder selvfølgelig også privatpersoner, der handler her på siden, men dette er nok lidt mere relevant for virksomheder, som køber større ordre hjem.

Vi har telefoni kabler af flere forskellige kvaliteter her på siden, og det er også derfor, at priserne er lidt forskellige fra produkt til produkt. Fælles for alle vores produkter er, at de er af god kvalitet. Hvis du blot skal bruge et kabel til dit private hjem, hvor det tidligere måske er gået i stykker, vil du sagtens kunne nøjes med det billige. Sidder du i en professionel virksomhed, hvor telefonsystemet for alt i verden bare ikke må gå i stykker, kan det måske godt være en god idé, at købe en af de lidt dyrere kabler.

Hvis du er i tvivl om lige præcis hvilket kabel DU skal købe, er du altid velkommen til at kontakte os!