Kabler fra KabelX.dk

Skullcandy

Skullcandy

 

Skullcandy laver de vildeste hovedtelefoner, earbuds og gaming headsets - alle med livstidsgaranti. Skullcandy er specialister i at lave de bedste in-ear-hovedtelefoner til sport, de bedste gaming headsets og DJ-hovedtelefoner samt hovedtelefoner til Mp3 og iPod.

 

Læs mere i bunden af siden, samt find en oversigt over modellerne.

Mere information om Skullcandy

2003 var året Skullcandy så lyset i Park City, Utah. Rick Alden er manden bag dette kæmpe brand inden for headset og hovedtelefoner. Deres storhedstid løb fra 2003 og frem til 2008 hvor nederlag på nederlag ramt Skullcandy. Bøjlen på deres mest solgte headset knækkede så snart det blev koldt og den dårlig omtale begyndte.

2012 ændrede alt sig

I 2012 efter en længere periode med nedturer, fik de vendt skuden. De fik lavet deres egen fabrik gange hos deres producent, dette betød at deres produkter nu blev lavet specifik til dem og ikke længere kun er OEM produkter som Beats by Dre gør det.

De fik fuld kontrol over alle processerne og dette har ført til produkter der i dag ligger på en reklamations-% på under 1,5%.

Udover deres produkter holder bedre og går mindre og mindre i stykker, så er lyden kun blevet bedre. Der er hentet teknikere ind fra BOSE til at udvikle deres high-end produkter. Mix Master Mike har siddet i 9 måneder i Park City for at lave den perfekte DJ headphone som sjovt nok hedder Mix Master.

Vælg model

Skullcandy har flere forskellige modeller at vælge imellem. Vi har delt det op i de tre typer der findes, in-ear, on-ear og over-ear.

In-Ear modllerne:

On-Ear modllerne:

Over-Ear modllerne: