Kabler fra KabelX.dk

Phono kabel

Her ser du en oversigt over alle vores Phono kabler. Disse kabler bruges, når du skal have lyd overført på et analogt signal - Det kunne jo fx være en pladespiller, båndoptager eller CD-afspiller, som du vil have koblet sammen med en forstærker.
- Læs mere om Phono kabler i bunden af siden.

Mere information om Phono kabel

Når det gælder analoge kabler, spiller kvaliteten en meget større rolle, end når man ser på de digitale kabler. Derfor har vi også samlet flere forskellige prisklasser i vores sortiment af de analoge phono kabler. Hvis du kan nøjes med standard kvalitet, køber du selvfølgelig blot vores billige variant, men hvis du vil have garanti for den bedste kvalitet, kan det godt betale sig at gå lidt op i prisniveauet.

Selvom digitale kabler oftest er at foretrække, er der stadig rigtigt mange der foretrækker det analoge phono kabel, når de skal have koblet deres musikenhed sammen med eksempelvis en forstærker. Phono kablet giver nemlig et super godt resultat, hvis du vælger et kabel af god kvalitet. Selvom der er prisforskelle på vores phono kabler her på siden, har de allesammen det tilfælles, at det ikke er noget billigt bras.

Udover at kunne bruge et phono kabel sammen med dit lydustyr, kan det altså også bruges i samarbejde med dit fjernsyn. Vores fjernsyn bliver hele tiden tyndere og tyndere, og der er derfor ekstremt svært for producenterne bag, at få smidt en ordentlig højtaler ind i selve fjernsynet. På grund af dette vælger flere og flere, at få sat rigtige højtalere til deres fjernsyn - Og her kan et phono kabel altså være til stor hjælp. Hvad enten det er fra selve dit fjernsyn, eller fra en ekstern enhed, som en DVD-afspiller, BluRay eller spilleenhed, vil du helt sikker blive glad for den bedre lyd, du kan opnå gennem dette.

Der er, som sagt, rigtigt mange der stadigvæk foretrækker phono kablet, fremfor de digitale kabler, men hvis du vil være på forkant med trenden, vil et digitalt kabel nok være at foretrække - Du kan tage et kig på vores udvalg indenfor netop denne kategori lige her

Længden på de forskellige kabler vi har i vores sortiment spænder bredt, så uanset om du har brug for et meget kort kabel, eller et længere et af slagsen, vil du kunne finde det her på siden!