Kabler fra KabelX.dk

Netværkskabel

Et netværkskabel er det klassiske kabel, der skal bruges, når du vil forbinde din computer til internettet. Selvom du måske synes, at det er lækkert nok at have trådløst WiFi, kan det altså godt betale sig at bruge et netværkskabel, hvis du eksempelvis skal sidde med din laptop samme sted, i længere tid. Et netværkskabel giver en langt mere sikker og pålidelig forbindelse, end en trådløs forbindelse nogensinde ville kunne give dig. Du kan prøve at købe et af vores billige netværkskabler, og sætte det til på kontoret, i stuen eller hvor du nu sidder med din laptop mest - De fleste vil kunne mærke en forskel i hvor hurtigt hjemmesider loader osv.

Mere information om Netværkskabel

Vi har samlet en god bunke netværkskabler her på siden, så du hurtigt og nemt kan vælge lige præcis den type, du gerne vil have. Vi har både forskelliger farver, og forskellige kvaliteter, så det er altså helt op til dig, hvilken stil og kvalitet du ønsker.

Hvis du på et tidspunkt oplever, at din internetforbindelse er lidt sløv, kan du altid prøve at genstarte modemmet, men hvis det bliver ved over flere dage, kan det godt være en god idé, at tjekke netværkskablet en ekstra gang. Det kan ikke betale sig, at prøve at få lavet sit netværkskabel igen - Her bliver du nødt til at købe et nyt. Heldigvis har vi flere forskellige billige netværkskabler, så det ikke bliver så stort et problem, at du skal købe et nyt kabel.

I nogle nyere laptops er der som standard ikke indgang til et netværkskabel, og du skal derfor have fat i en omformer. Det er ofte i de mere tynde computere, de såkaldte ultrabooks, som eksempelvis Apple’s MacBook Air. Det er selvfølgelig super smart med trådløst internet, men hvis man vil have det fulde signal, som man betaler for, bliver man altså bare nødt til at bruge et kabel, eller alternativt at købe en dyr router der udsender bedre trådløst signal.

De krydsede netværkskabler, som vi også har i vores sortiment, har ikke så meget med internet at gøre, men gør det derimod muligt at forbinde to computere for, at kunne udveksle data, filer eller dokumenter. Denne typer af overførsler er dog efterhånden blevet overtaget af USB-kablet.

Husk at der er forskel på Cat5 - Cat5e & Cat6!

Hastighedsoversigt:
Cat5 = 100mbit - står for kategori 5
Cat5e = Op til 1000mbit (1gbit) - står for kategori 5 enhanced
Cat6 = Garanteret 1000mbit (1gbit) eller højere.  - står for kategori 6