Kabler fra KabelX.dk

Lydkabler

Her finder du en oversigt over vores udvalg af forskellige lyd kabler. Er du i tvivl om hvilket kabel du skal bruge kan du nederst på siden læse lidt mere om hvert enkelt lyd kabel.

 

Mere information om Lydkabler

Ligesom med billede kabler findes der også indenfor lyd kabler både analoge og digitale både at overfører lyden på.
I det mest kendte og brugte der er et velkendt phono kabel indenfor den analoge verden og det super hurtige optiske fiber kabel indenfor den digitale verden.

Går du på kompromi med kvaliteten indenfor billede kabler oplever du hakken i billedet og pixelerede felter. Går du på kompromi med kvaliteten indenfor lyd kabler vil du opleve støj på linjen, udfald lyden eller summen i baggrunden. Det er 3 gode grunde til at købe kabler af ordentlig kvalitet.

Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af lyd kabler vi har valgt at lagerfører.

Om Jack kabler.

Indenfor Jack kabler findes der både jack kabler, mini jack kabler og micro jack kabler.
Det kan både være mini jack til mini jack, men også f.eks mini jack til din - et kabel der bruges til at forbinde dit B&O anlæg med en iPad/iPod/iPhone eller anden musik afspillende enhed med Mini Jack udgang.
Jack kabler overfører signalet analogt og er en af de mest brugte løsninger til at forbinde musik afspillende enheder så som MP3-afspiller, iPod, iPad, iPhone, Smartphone og dets lignende til dit anlæg.
Du kan finde vores udvalg af Jack kabler her.

Om Optiske kabler.

Optiske fiber kabler er en nytænkende måde at overfører din lyd mellem 2 enheder, så som DVD eller Bluray afspiller op til dit fjernsyn.
Optiske kabler har en ufattelig høj hastighed og kan overfører med samme kvalitet og styrke over lang afstand.
Fiber kabler er det samme der bruges til at leverer 100/100mbit internet forbindelser i mange danske hjem for tiden.
Det fortæller lidt om hvilke hastigheder et optisk fiber kabel er i stand til at leverer.
Optiske fiber kabler er også kaldt for lysleder kabler. 
Du finder vores udvalg af lysleder / optiske / fiber kabler her.

Om Phono kabler.

Det klassike phono kabel har været brugt i over 70 år til at overfører lyd mellem en afspiller og forstærkeren der sender lyden ud i højtaleren. 
Signalet er analogt. Og omtales også nogen gange som "RCA stik"
Phono kan være phono til phono, phono til jack eller phono til mini jack.
Du finder vores udvalg af Phono kabler lige her

Om DIN & XLR kabler.

DIN kabler er meget brugt til f.eks B&O og deres anlæg. Udover det bruges det også til andet ældre hifi udstyr. Et DIN til minijack bruges typisk til at tilslutte iPhone/iPod/iPad eller anden mp3 enhed til dit B&O anlæg. Signalet overføres analogt mellem enhederne.

XLR Kabel bruges som oftest til at forbinde sceneopsætninger. Altså en microfon til en forstærker, eller musik instrumenter til forstærker.
Signalet overføres analogt men er stadig velbrugt blandt professionelle musikere.
Klik her for at læse mere om vores DIN og XLR kabler.  

Om Koaksial kabler.

Et koaksial lyd kabel er en digital måde at overfører lyd signalet mellem dine enheder. Bruges mellem f.eks DVD, BluRay og surround sound forstærker. 
Ligesom alle andre kabler fås de lige fra billige kabler til bekostelige High Quality kabler.
Husk dog på at kvaliteten her spiller en rolle, signalet kan blive forstyrret at omkring liggende signalet såsom din wifi router eller andet. Kabler af god kvalitet hjælper til at mindske denne risiko.
Læs mere om vores Koaksial lyd kabler her. 

Om Subwoofer kabler.

Et Subwoofer kabel er et lyd kabel der bruges til at forbinde din subwoofer til dit øvrige setup så du kan få god bass ind i stuen.
Inden du vælger dit Subwoofer skal du være opmærksom på at det er en god idé at vælge et subwoofer kabel af god kvalitet. Som regel står subwooferen i hjørnet væk fra det øvrige anlæg. Derfor skal der et længere kabel til og her er risiko for tab af signal kvalitet.
Du undgår også støj og brummen i subwooferen ved køb af kabel i god kvalitet.
Se udvalget af subwoofer kabler her. 

Om Adapter og Stik.

I denne kategori finder du alverdens adaptere og stik til brug indenfor lyd verdenen. Det er alt lige fra jack til minijack, minijack til jack, phono koblinger, subwoofer adapter, headphone splitter, 2 minijack til 2minijack (til brug ved flere headsets til samme enhed) samt banan stik.
Du finder alt det du skal bruge lige her.  

Om Højtaler kabel.

Almindelig og velkendt højtaler kabel til at forbinde passive højtaler med en surround sound reciever / forstærker. Vær opmærksom på at der er forskel på hvor tykke de enkelte ledere er.
Vi har både højtaler kabel på 10, 20, 50 og 100 meters ruller. Se dem her.