Kabler fra KabelX.dk

GoPro taske

SP POV har specialiseret sig i at lave tasker til enhver smag der beskytter dit GoPro.

SP POV har lavet disse lækre Cases der gør det muligt for dig at have alle dine små ting samlet i en lille lækker case der oveni købet giver dit fede action kamera beskyttelse.

Se nederst på siden hvordan Casen ser ud indeni.  

Mere information om GoPro taske

GoPro caseEn GoPro case eller på godt dansk en GoPro taske er en rigtig lækker ting at have når man skal transporterer sit GoPro og dens tilbehør. Når man bare har over tre stykker forskelligt tilbehør udover dit kamera så begynder poser og andet opbevaring at blive meget uoverskueligt.


Tre størrelser

En GoPro Case fra det som hedder SP-United, kan fås i tre forskellige størrelser. Der findes en XS(xtra small), Small og Large.      

XS POV Case

gopro_xs_black

Som det kan ses på billede af den Xtra Small, så kan der ikke være vildt meget i tasken. Dog kan der være nok til den lille GoPro bruger. Der er plads til kameraet når det ligger i dens hus udover det, så kan du have remoten (som følger med Black Edition) og en Battery BacPac eller en LCD BacPac og to ekstra batterier. Udover de rum hvor det er "faste" ting som kan ligge, så er der et lille net rum i låget af tasken. Dette rum kan indeholde ladekabler, ekstra SD-kort eller måske lidt mere tilbehør i form af en Rollbar. En XS case læggger normalt i 299,-


Small POV Case

52033 olive small open 2

I small udgaven får du lidt mere plads. Dette er tasken som dækker de flestes behov og det som jeg nok vil kalde til den "normale" GoPro bruger. I tasken her er der plads til GoPro'et med dens hus, Batteri BacPac og LCD BacPac, ekstra batteri og din SD-konverter. Derudover så er der er ret stor rum, hvor der kan lægge diverse ting, som f.eks. på billede en floaty (GoPro redningsvest), remoten samt lidt andet tilbehør under remoten. Som på den XS taske, så er der et net rum i låget, som kan indeholde diverse ting, ala bagdøre, ladekabler m.m. En Small Case lægger normalt i 399,-


Large POV Case

52043 olive large open 2

En Large GoPro Case, er den støreste taske du kan få når vi snakker dem fra SP-United. Den er 4 gange så stor som en XS og 2 gange så stor som en Small. Tasken her dækker alle med meget tilbehørs behov. Som det kan ses på billede, så kan du have 2x GoPro huse, Battery BP, LCD BP, ekstra batterui, SD-konverter samt har du et rum som er ligeså stort som en Small taske, men hvor du kan lægge lige det du har lyst i. F.eks. har jeg i min egen en sugekop, en teleskop stang, floaty, diverse vinkler og forlængere samt kabler. Som i de to andre tasker er der igen et net rum som kan indeholde bagdøre eller diverse andre ting du måtte have til dit GoPro. En Large Case lægger normalt i 499,-

Et hav af farver

Udover de fås i tre forskellige størrelser så findes der også en masse farver, så der burde være noget for en hver smag.
XS GoPro tasken fås i følgende farver:

Small GoPro tasken fås i følgende farver:

Large GoPro tasken fås i følgende farver:

To ting du skal gøre

Du skal finde ud af hvilken størrelse GoPro Case du skal bruge og derefter skal du beslutte dig for hvilken farve du helst vil have.