Kabler fra KabelX.dk

Kabler

Her på siden finder du en oversigt over alle vores kabler - både Billede, Lyd & Data kabler. Nederst er der uddybede information om de forskellige kabler.

Her kan du se vores billede kabler:

Oversigt over lyd kabler:

Oversigt over data kabler

Mere information om Kabler

Når du er på udkig efter nye kabler skal du være opmærksom på lidt forskelligt. Mange har den holdning at et billigt Kina kabel er længe rigeligt.
Dog viser det sig, at løber dine kabler i omgivelse med meget udefra kommende støj har de nemmere ved at forstyrre dine signaler.

Ydermere skal man være opmærksom på, at Kina kabler har sværre ved at opretholde optimalt signal over længere afstande. 
Grunden til dette er at Kina kabler oftest er så billigt produceret at der ikke er tænkt i de baner at der kan komme støj fra omkring liggende elektroniske enheder.
Der bruges typisks hverken kobber af høj kvalitet, ekstra isolering eller andre ting der mindsker tab af både signal styrke og kvalitet.

Begge dele kommer du til livs ved at købe kabler af høj kvalitet. I kabler af høj kvalitet er lederne indeni kablet afskærmet, som regel flere gange. Typisk både med ekstra afskærmning omkring hver enkelt leder, samt ekstra afskærmning omkring hele kablet for at blockere forstyrrelser udefra.
Kablerne er typisk også med guldbelagte stik, af den årsag at guld ikke irer / korrodere på samme måde som andre metal arter. Det opretholder en ren og god forbindelse i mange år.

Kablerne af høj kvalitet, for eksempel fra vores Sinox HDPremium serie er med ekstra tykke oxygen fri kobber ledere, guldbelagte stik, forstærket aluminiums skærmning for at mindske støj og mange andre fordele - Du kan under de enkelte produkter læse mere om fordelene på det pågældende produkt. 

Billede kabler.

Når vi snakker Billede kabler, så findes der både billede kabler der overfører signalet analog som vi kender det fra de gamle Scart kabler. Men nye kabler såsom HDMI overfører digitalt, på den måde får du pænere billede og ultra ren lyd.

Vi har et stort udvalg indenfor Billede kabler i høj kvalitet. Skulle der dog mangle et kabel er du altid velkommen til at kontakte os pr email kabelx@kabelx.dk.
Du kan på siden med billede kabler læse mere om de enkelte kabel typer der findes indenfor billede kabler. Se dem her. 

Lyd kabler.

Indenfor lyd kabler findes der også forskellige typer af kabler der enten overfører lyd signalet analogt eller digitalt. Indenfor det analoge har vi det klassiske phono kabel. Nogen omtaler det også som 2x RCA til 2xRCA grundet stikkene betegnes som RCA. Et phono kabel kan overfører analogt signal over store afstande uden problemer. Dog skal du huske et kabel af ordentlig kvalitet for at sikre minimal tab af signal styrke og kvalitet i den anden ende. 
Indenfor det digitale findes de optiske fiber kabler.

Et optisk fiber kabel er et lys leder kabel og kan derfor overfører signalet med en ufattelig hastighed. Igen kommer kablets kvalitet på en prøve, da det ved optiske kabler er vigtigt at kablet er forstærket og isoleret ordentlig for at mindske chancen for at knække. Dårlige optiske kina kabler har en tendens til at ville knække hvis man ikke behandler dem med omtanke. 

Udover det har vi selvfølgelig et udvalg af både: koaksial, subwoofer, DIN, XLR, Jack, Mini Jack og højtaler kabler.

Ønsker du mere information om enkelte typer af lyd kabler så kan du se mere på denne side. 

Data kabler.

Indenfor data kabler er et netværkskabel / internetkabel absolut det mest brugte. Men udover at være forbundet til verden via et netværkskabel så findes der også mange andre former for data kabler.
Herunder er USB specielt meget brugt til at forbinde f.eks eksterne harddiske med sin computer. eller via USB til USB micro at forbinde sit kamera med computeren og overfører alle ferie billederne.
Ydermere findes der firewire som data kabler. Firewire overfører data med en højhastighed og er oprindeligt udviklet af Apple.
Vi har delt vores data kabler op i kategoeriene Netværkskabler, Firewire Og USB, Telefoni og Apple kabler.
Finder du ikke det du mangler er du velkommen til at kontakte os pr email kabelx@kabelx.dk, så finder vi en løsning der passer til dig.  
Du finder vores udvalg af Data kabler her.