Kabler fra KabelX.dk

Jack Kabel

Jack og Mini Jack kabler bliver brugt når der skal overføres lyd - Det kan både være når du lytter til musik på din iPod og ser en film på din tablet, men også når der overføres lyd fra en mixer til en højtaler og et keyboard til en forstærker. Der findes flere forskellige typer af Jack kabler, og heldigvis har vi helgarderet os, og fået alle de populære med i vores sortiment.

Her på siden ser du alle vores Jack og Mini Jack kabler, så hvis du leder efter Jack og Mini Jack adaptere, skal du altså ikke regne med at finde dem her. Leder du derimod efter et kabel, kan du roligt blive lige her.

 

Mere information om Jack Kabel

Skal du bruge jack/mini-jack adaptere skal du klikke her

Vores udvalg i Jack og Mini Jack kabler er meget dybt, og derfor vil vi kort præsentere Jer for nogen af vores mest populære produkter indenfor denne kategori, så I kan få et bedre indblik i hvilket kabel i skal købe.

Mini Jack forlænger
Mini Jack forlængeren er ganske enkelt et forlænger kabel, hvor der i den ene ende er en Mini Jack udgang og i den anden ende, en Mini Jack indgang. Et sådant forlænger kabel kan være utrolig nyttigt, hvis du har købt et produkt, hvor der følger et Mini Jack kabel med, men hvor det ikke er langt nok til det sted, du skal have det sat til. Vores billige kabel er 5 m langt, mens du i vores lidt dyrere variant selv kan vælge mellem 3 eller 5 m.

Headphone splitter
En headphone splitter deler et ganske almindelig Jack kabel op i to - På den måde kan du dele lydoplevelsen med andre. Dette kabel er meget populært at have med på ferier, når man skal rejse langt, og derfor måske gerne vil se en film. Hvis I er flere, der gerne vil se film, og ikke forstyrre en masse andre imens, har I før skullet dele om hver jeg jeres “høretelefon”, og kun få lyd i et øre, eller have to afspillere, så I kunne bruge hver Jeres headset. Det er slut nu, for med en headphone splitter kan du altså nemt og enkelt splitte signalet op i to.