Kabler fra KabelX.dk

Headsets

I denne kategori finder du samtlige af vores headsets. Vi har headsets til enhver brug - det være sig Løb / Sport, som DJ, til Gaming, til Børn, Trådløse headsets, eller til brug på Kontoret. 

Du kan sortere hovedtelefonerne op ved brug af denne oversigt.

Eller bladre gennem samtlige hovedtelefoner herunder. 

Mere information om Headsets

Vi har 2 yderligere categorier at sorter på her:

Høretelefoner

Udvalget af høretelefoner er nærmest eksploderet i de senere år. Der er således rigtig mange forskellige slags at vælge imellem, og markedet er fyldt med forskellige høretelefoner, som burde dække alle uanset behov. Der har nok aldrig været så stor fokus på høretelefoner, som der er i disse år, og det ses også i gadebilledet, hvor man kan se hvor stor variation, der er i de høretelefoner, som folk går rundt med.

Prisen har noget at skulle have sagt

Det er jo oftest sådan her i livet, at man får hvad man betaler for. Det gør sig også gældende ved høretelefoner. Det kan dog være forskellige ting, som man ønsker at betale for. Hvis det udelukkende er lyden, som man går efter, så kan man nemlig godt få nogle høretelefoner, som er billigere end nogle af de andre på markedet, men som faktisk har en bedre lyd. Det hænger sammen med, at der i de senere år er kommet flere forskellige høretelefoner, hvor det faktisk er designet, som man betaler for. Lyden i disse slags høretelefoner er stadig gode, men da det særligt er designet, som der er fokus på, er det altså primært det man betaler for. Omvendt kan man så være heldig at få fat i nogle høretelefoner, som måske ikke er lige så smarte at se på, men som til gengæld har en bedre lyd, og hvor de faktisk kan fås til en billigere pris. Det afhænger helt af ens behov.

Store eller små høretelefoner

Man skal også huske at gøre op med sig selv, om man ønsker at få nogle høretelefoner, som sidder på ens ører, eller om man hellere vil have nogle, som dækker ens ører helt til. Nogle vil f.eks. føle ubehag ved at have høretelefoner, som sidder på deres ører, da de finder det ubehageligt, at bruge dem over længere tid. De vil muligvis ikke føle samme ubehag ved høretelefoner, som i stedet dækker hele øret, og så vil det jo være det smarteste, da man helst skulle være i stand til at bruge ens høretelefoner, så længe som man har lyst til. Børn især føler ubehag ved høretelefoner der sidder på øret. Derfor har vi samlet en kategori med lækre høretelefoner til børn der dækker hele øret med dejlig bløde puder. :) Se dem her.

Høretelefoner der giver dig den bedste lyd

Der er visse høretelefonsfabrikanter som vælger at lægge deres kernekompetence hen mod det kvalitetsmæssige aspekt af et par høretelefoner. Dette betyder at her er kvaliteten af lyden den højeste prioritet for virksomheden. Så til dig der er virkelig kræsen med hvad du hører har også masser af muligheder for at få det på din måde. Køb et par høretelefoner til dit behov i dag og kom godt i gang med at nyde livet den lille tand mere, igennem godt design og en høj kvalitet.