Kabler fra KabelX.dk

Diverse

Denne kategori indeholder alt det der ikke kan finde hjemme i andre kategorier. 
Det være sig stik, linieforstærker, Samlefilter, Radio TV & data slutdåse.

Nederst på siden kan du læse lidt om vores antenneforstærkere. 
Du kan også læse lidt om hvorfor det vigtigt at vælge stik af god kvalitet og i nogen tilfælde ekstra høj kvalitet samt hvad YouSee Ready og Stofa Approved er for en størrelse.

Mere information om Diverse

  • Vores linieforstærkere, antenneforstærker samt slutdåser er af en utrolig høj kvalitet. Er dit signal dårligt kan du bruge en linieforstærker til at forstærke dit signal med, også selvom du har YouSee eller Stofa. Produkterne er nemlig YouSee Ready og Stofa Approved.
    At produktet er YouSee Ready og Stofa Approved er din sikkerhed for at produktet er gennem testet og afprøvet efter visse standarder. Standarderne er sat af YouSee og Stofa. Efterlever produktet kravene kan det sælges som certificeret YouSee Ready og Stofa Approved.

 

  • Husk når du køber stik til at samle selv, at det er vigtigt du får stik i en ordenlig kvalitet. Stik/connectors af en ringe kvalitet kan give forstyrrelser i signalet og enten give sne på skærmen, flimmer eller resulterer i totalt manglende billede. Det er også vigtigt at du samler dine stik korrekt, der findes mange guides på nettet hvordan for eksempel antenne stik skal samles.