Kabler fra KabelX.dk

DIN og XLR kabel

Her på denne side har vi samlet alle vores DIN kabler og XLR kabler. Vi har skåret ind til benet, hvad gælder udvalget af produkterne i denne kategori, da du på den måde meget nemmere kan finde frem til lige netop det kabel, som du efterspørger. Uanset hvilket produkt du har brug for, er vores kabler af rigtig god kvalitet. Der findes ikke noget værre, end når ens HiFi-udstyr ikke virker, på grund af et billigt kabel der har slået fra. Vi sætter god kvalitet og lave priser i højsædet, og du skal derfor ikke være bekymret over vores meget lave priser.

 

Mere information om DIN og XLR kabel

Som sagt, har vi samlet to forskellige typer kabler på denne side, og derfor vil vi kort introducere Jer for de to forskellige, så I har et bedre indblik i hvilken af de to, I nu skal vælge.

Hvad er DIN kabel?
Et DIN kabel er et HiFi-kabel, som nærmest kun bliver brugt på de nu lidt ældre anlæg, samt særligt B&O-anlæg. Hvis du leder specifikt efter et kabel til din B&O-løsning, bør du prøve at besøge vores side kun med produkter indenfor denne niche. Selvom et B&O-anlæg ikke ligger i den billige ende, kan kablerne altså alligevel godt stå af. Hvis du vælger  et DIN kabel fra KabelX, kan du være sikker på, at det vil holde i rigtig lang tid, og du vil ikke skulle have bøvlet med at købe et nyt kabel igen.

Hvad er XLR kabel?
Et XLR kabel kan bruges til flere forskellige ting - Oftest er det i forbindelse med en sceneopsætning til et event, en koncert eller lign., hvor man for eksempel skal have koblet en mikrofon til en forstærker. Selvom et XLR kabel er et analogt kabel, bliver det stadig brugt rigtigt ofte - Også blandt de professionelle musikere, DJ’s og eventmagere. Det gode ved XLR kablet er nemlig, at det er super godt til at skabe en velbalanceret lyd, når den bliver bragt igennem en forstærker. XLR kabler bliver ikke kun brugt til mikrofoner, men også musikinstrumenter, mixere og lign. produkter der bruges, når der skal fyres op for en koncert.