Kabler fra KabelX.dk

Composite kabel

Et composite kabel bruges, når du skal sende et analogt videosignal fra et sted til et andet - Det vil typisk være fra en DVD-afspiller, PlayStation 2 eller andre ældre spillemaskiner. Composite kablet bliver mere og mere udfaset, da der ikke længere er brug for dette kabel i nyere spillemaskiner, mediecentre og andre enheder vi tilslutter vores fjernsyn. Næsten alt kører efterhånden via HDMI-kabler, men hvis du stadig har din gamle DVD-afspiller kær, skal du altså bruge et composite kabel til at få signalet op på TV-skærmen.

Hvis du har mulighed for ikke at bruge et composite kabel i din spillemaskine eller mediecenter, vil dette være at foretrække. HDMI-kabler giver både langt bedre signal, og er også mere pålidelige. Billige composite kabler kan let få udsving i kvaliteten, men vælger du at købe et kabel af ordentlig kvalitet, vil du ikke opleve dette.

Som sagt, giver et HDMI-kabel langt bedre kvalitet, end et composite kabel, men hvis du ikke har andre udveje end, at bruge et composite kabel, er det vigtigt at du vælger et af høj kvalitet. Høj kvalitet og dyr pris behøver ikke altid at gå hånd i hånd - Tag fx et kig omkring vores side, og du vil finde ud af, at vores priser ligger meget lavt - Men samtidig er kvaliteten i top.