Kabler fra KabelX.dk

Høretelefoner til Børn

Vi har samlet en bunke hovedtelefoner i fede farver til børn. Udover at være med fede farver eller motiver så er største delen også med lækre dejlige puder der gør det behageligt at have dem på i længere tid.
Red jeres bil ferie sydpå, køb høretelefoner til de skrigende unger på bagsædet, og download massere Viaplay film inden i kører hjemme fra.  

Mere information om Høretelefoner til Børn

Når mange skal købe høretelefoner, så bruger de ofte bare dem der følger med deres telefon eller de billige nede i en discountbutik. Det fungerer selvfølgelig fint for nogen, men det giver altså ikke den optimale lyd. Mange folk vil blive overrasket, hvis de hørte deres daglige playliste på et par gode høretelefoner.


Overvej hvor tit du bruger høretelefoner


Hvis ikke du bruger høretelefoner specielt tit, så behøver du selvfølgelig heller ikke at punge ud i dyre domme, medmindre du går meget op i lyd og kvalitet. Hvis du derimod måske tager offentlig transport hver dag og bruger over en time om dagen med høretelefoner på ørene, så kan det altså betale sig, at investere en lille smule mere, for at få den optimale oplevelse. Et billigt par høretelefoner kan nemt ødelægge et rigtigt godt nummer, hvorimod et par gode høretelefoner nemt kan skabe en helt ny dimension i musikken og tage lyden til det næste niveau. En sjov måde at se på høretelefoner på, er at regne ud, hvor meget det koster per brug. Hvis du bruger høretelefoner hver dag, 2 gange dagligt, hver dag i ugen, hele året rundt. Høretelefoner holder gennemsnitligt 2-3 år. Det er rigtigt mange gange du bruger dine høretelefoner. Selv hvis du køber nogle der koster over 1000,- så vil du alligevel have en meget lav pris per brug på helt ned til under én krone per gang. Forestil dig hvis du købte et par hovedtelefoner til 100 kr. Derfor kan det altså godt betale sig at punge ud, når det handler om det du hælder i ørene på dig selv.


Lyd betyder noget i høretelefoner


Lydkvalitet i høretelefoner betyder noget for din hørelse og dit humør. Hvis du lytter til en sang med dårligt udstyr, så får du ikke hele sangen med, sådan som kunstneren have forestillet sig du ville. Nogle høretelefoner er så dårlige, at du ikke får alle toner med. Så hvis du går op i at høre dine yndlingssange sådan som de skulle høres, så handler det om, at få et godt sæt høretelefoner.