Kabler fra KabelX.dk

B&O Kabler

Når man køber et dyrt kvalitetsprodukt, er det meget irriterende, når de medfølgende kabler går i stykker. B&O er ikke perfekte, og derfor sker det altså også i ny og næ, at kablerne går i stykker. Når man har købt et B&O produkt, vil mange måske mene, at prisen på kablerne er ligegyldige. Vi er uenige. Priserne på vores B&O kabler ligger helt i bund, men er samtidig af den bedste kvalitet. Her på siden har vi nemlig samlet de mest relevante B&O kabler vi har i vores sortiment, og plukket dem ud, der er af bedst kvalitet. Læs mere i bunden.

Powerlink 4 kerner sort

Powerlink 4 kerner sort

Powerlink 8 kerner sort

Powerlink 8 kerner sort

Powerlink 8 kerner hvid

Powerlink 8 kerner hvid

Powerlink IHC Net Kabel

Powerlink IHC Net Kabel

Mere information om B&O Kabler

Som sagt, synes vi ikke at B&O kabler behøves at være dyre, men de skal derimod være af super god kvalitet. Man må aldrig gå ned på udstyr, og derfor er det også vigtigt, at have nogen kvalitets kabler der støtter dit B&O anlæg op. Den eneste forskel der er på, om du køber et B&O kabel ved din forhandler eller på deres webshop er, at du betaler for, at deres logo er på. Hos os skal du hverken betale for noget logo, dyr emballage eller lign. - Du får produktet leveret billigt og hurtigt, så længe du bor i Danmark.

Udover vores gode og lave priser, har vi, valgt at betale transaktionsgebyret for dig. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om alverdens omkostninger og tillægsydelser på prisen. Du betaler kun den pris der står på produktet plus 30kr i fragt - med mindre du handle for mere end 300kr så betaler vi også fragten. Hvis du på grund af vores lave priser, er kommet til at trykke “Læg i kurv” lidt for hurtigt, skal du endelig ikke bekymre dig - Vi har nemlig hele 14 dages returret på alle vores varer. Har du fået købt et forkert kabel, sender du det blot tilbage til os, og du vil få dine penge retur.

Hvis du er i tvivl om, hvilket kabel der vil være bedst til din installation, er du altid velkommen til at kontakte os. Nogen gange kan “kabeljunglen” godt være lidt svær, at finde rundt i. Hos KabelX er vi eksperter i kabler, og kan guide og vejlede dig til, hvad der ville være bedst til lige netop dit lyd-anlæg eller lign.