Kabler fra KabelX.dk

Antennekabel

Stort udvalg af antennekabler til både HI-FI nørden, det almindelige hjem, jobbet eller måske klubben. Vores kabler henvender sig til alle formål. 

Vi har flere forskellige typer, længder og kvaliteter at vælge imellem.

Er du i tvivl om hvilket kvalitet, længde eller type du skal vælge af antennekabel, så er du meget velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail, og så skal vi hjælpe dig så godt som vi nu kan.

Nederst på siden kan du læse noget om antenne kabler og fordelene ved at vælge kabler af høj kvalitet. 

 

Mere information om Antennekabel

Vi har også YouSee Ready & Stofa godkendte produkter. Du finder dem her.

 

Antennekabler er et af de steder hvor kvalitet rigtig kommer til sin ret. For at opretholde høj signal styrke og kvalitet fra enten din hus antenne, fælles antenne eller kabel tv - er det vigtigt at dit kabel kan modstå forstyrrelser og har evnen til overfører signalerne uden tab af styrken. Ved ringe kabler vil der forkomme sne på skærmen, i værste tilfælde sort skærm.


Har du i forvejen dårligt signal er det en stor fordel at vælge et kabel af ekstra høj kvalitet, det er med til at minimere risikoen for sne.
Der er mange faktorer der spiller ind når man snakker om hvor din signal styrke og kvalitet kan gå tabt. Det være sig steder som stik. Dine stik skal være "støbt" af et ordenligt materiale der er ledende. Mange kabler har stik der bagefter er blevet guldbelagte for at være bedre ledende.
Udover det er det kablets kappe der skal modstå forstyrrelse fra udefra kommende signaler. Tykkelsen på kappen, samt antal lag kan være med til at sikre at dit kabel er godt isoleret fra både at miste styrken samt at forstyrrelser udebliver.


Vi opfordre altid til at købe samlet kabler. Så er du sikker på dine kabler er samlet korrekt af en proffesionel der ved hvordan man gør. Skulle du have mod på selv at samle dit antennekabel har vi både salg af faste mål samt per løbende meter. Der findes mange guides på youtube i hvordan du samler et antenne kabel korrekt. Vi har selvfølgelig også salg af stik under Diverse.