Kabler fra KabelX.dk

Adapter og stik

Her finder du alle vores lyd adapter & stik samlet i en kategori. Du kan finde mere information i bunden af siden.

Mere information om Adapter og stik

Høj kvalitet er noget vi ligger meget høj vægt på, og derfor er det også kun den bedste kvalitet vi har på lager, og vores adapter’s og stik er selvfølgelig ingen undtagelse. Udover den høje kvalitet, er billige priser også noget vi sætter i højsædet. Selvom vores produkter er af rigtig god kvalitet, koster de ikke en halv bondegård. Adapter’s og stik er ikke altid den mest spændende udgift - Specielt ikke hvis man skal købe nyt fordi det gamle er gået i stykker - Derfor har vi valgt at sætte stor fokus på både kvalitet og pris.

Hvis du allerede ved hvad du leder efter, er det selvfølgelig bare, at vælge produktet. Ved du ikke lige præcis hvilken type adapter, eller stik du leder efter, vil vi her præsentere de to mest populære produkter indenfor denne kategori - Det er oftest det som folk leder efter, når de kommer ind på siden.

Headphone splitter 
En headphone splitter er et type produkt, som gør det muligt at splitte et lydsignal op i to. Den kan bruges til alle indgange, hvor du plejer at bruge dine almindelige høretelefoner - Det vil altså sige din iPod, smartphone, computer osv. Dette produkt er rigtig populært især i sommermånederne, hvor folk rejser på ferie - Her kan børnene på bagsædet nemlig få splittet lyden fra DVD-afspilleren eller iPad’en op i to, så begge kan høre med, uden at forældre bliver forstyrret.

Mini Jack forlænger
En Mini Jack forlænger er, som navnet antyder, en forlænger af det klassiske Mini Jack stik. Når man køber et produkt, som har brug for et Mini Jack stik, er det ofte ikke en ret lang ledning, man får med som standard. Derfor er vores forlænger stik meget populært til netop at forlænge dette kabel. Vores kabel har en længde på 5 m - Ikke for kort og ikke for langt.